ВЕЛИКА ЛЕТЊА АКЦИЈА на одабрана Гласникова издања.

У оквиру нове, летње акцијe, у периоду од 20. јула до 19. августа 2021, сви заинтересовани моћи ће да купе бројна вредна Гласникова издања уз ПОПУСТЕ И ДО 50%!

Више информација о понуди и књигама које ћете моћи да купите уз акцијски попуст можете пронаћи ОВДЕ.

Ова понуда односи се на куповину у свим Гласниковим књижарама, укључујући и е-књижаре (www.slglasnik.com и www.klubglasnik.net).

Осим ове, у току је и специјална акцијска продаја књига, у оквиру које, по посебно повољним ценама, УЗ ПОПУСТЕ И ДО 80%, могу да се купе и бројна друга вредна Гласникова издања, али само на Гласниковим веб-сајтовима и у Гласниковој outlet књижари у Цара Душана 7 (Београд).

Понуда обухвата око 200 издања, која ће читаоци по акцијским ценама моћи да купе све до истека залиха, чији списак можете погледати ОВДЕ.

У списковима издања која су обухваћена наведеним акцијама наведене су редовне (прецртане) и акцијске, малопродајне цене књига (с урачунатим ПДВ-ом). На акцијске цене одабраних књига НИЈЕ МОГУЋЕ ДОДАТНО ЗАРАЧУНАВАЊЕ редовног попуста од 25% намењеног члановима Гласниковог Клуба читалаца, нити попуста од 15% предвиђеног за куповину Гласникових издања на нашим порталима.