БИБЛИОТЕКА КЊИЖЕВНИ ГЛАСНИК

Какав би то био Службени гласник а да није делом и Књижевни гласник?

Зато смо најзад закорачили у океан стваралачког језика, у подручје непосредног живота због којег поглавито и све остале књиге постоје. Дела која ће бити круна ваших библиотека, свако од њих специфично и незаобилазно, у колекцијама Гласови света, Један према један, Гласови, Сопствена соба, Делта, Нови Декамерон, Кључ од куће и Ноар.

Дела у Књижевном гласнику су штампана за вашу душу, да вас крепе, лече, уче и разбуђују, и да им се предајете, богатећи се, током целе године и заувек.

О БИБЛИОТЕЦИ
УРЕДНИЦИ БИБЛИОТЕКЕ
Петар В. Арбутина, Никола Вујчић, Маја Живковић, Гордана Милосављевић Стојановић, Татјана Чомић, Гојко Тешић, Бранко Кукић / Ранији уредници: Јовица Аћин, Миoдраг Раичевић, Горан Петровић, Наташа Марковић
Затвори
Колекција ГЛАСОВИ

УРЕДНИЦИ: Петар В. Арбутина, Никола Вујчић, Гојко Тешић, Владимир Кецмановић / Ранији уредници: Јовица Аћин, Миодраг Раичевић, Горан Петровић


Нова дела домаћих писаца, познатих и непознатих! Откривамо за вас ауторе без чијих песама, прича, романа, не бисмо знали ко смо и који је наш језик, јер артикулишући сопствену културу наш живот поприма достојанство људског света.

ШИФРА РАЈС
ШИФРА РАЈС
Лазар Јовановић
прво издање, 2021, 13,5 x 20 цм, 398 стр., броширан повез, латиница
ISBN 978-86-519-2779-2
1.870,00 РСД
1.590,00 РСД

Прошлост је ћудљива ствар. Окренуће се против вас, а да нисте ни свесни тога. Опасно је допустити јој да вас познаје боље него ви њу.

Пар дана након нестанка свог деде, Наталија Микић добија збуњујућу поруку коју је је наизглед написао управо њен деда Василије. Упозоравајући је да никоме не открива њен садржај она покреће низ загонетки које воде кроз живот и дело Арчибалда Рајса – славног швајцарског криминолога и великог љубитеља српског народа.

Верујући да ће је трагови одвести до деде, тражи помоћ д Луке, свог најбољег пријатеља и колеге са факултета. Истовремено, полиција усмерава истрагу ка Наталији, а тајне из њој непознате прошлости породице Микић израњају из мрака, претећи да разоре стварност у којој живи.

Док их трагови воде кроз старе рукописе, историјске локације и интриге, узбудљиви преокрети гурнуће их до граница сналажљивости, водећи их ка решењу мистерије Васиљевог нестанка, шокантнијем и опаснијем него што су могли да замисле. У тесној трци са временом сазнаће колико далеко могу досегнути грешке направљене у прошлости, али и оно најстрашније: - Колика је цена истине?

Comodo Verified by VISA MasterCard SecureCode Banca Intesa Beograd
©2009 - 2022 — Службени гласник РС